Thursday, July 25, 2013

Bangkok Delish part 1

Hello patients, this post will be about food in Bangkok. Went there with fam two weeks ago and soooooo addicted to the yummy food there :)


Spring Rolls and Prawn Rolls
This one if from a chinese restaurant in front of the food court, each plate cost 80 Baht. Fresh praws, quite good. 


Oyster Omellete
From the same restaurant, in Siam Paragon. I didn't know that oyster omellete is a common food in Thailand. I'd say bravoo Thailand :) More yummy thai food for moi

Pad Thai
Signature Thai dish, one of my fave during ourstay.


Papaya Seafood Salad
This is from one of the stall in Siam Paragon Food Court, cost us 70 Baht (Rp. 22.000) Super delish, sour, sweet and salty in one bite. Very refreshing!!

Breakfast in Grand Fourwings Hotel
Pork and Chicken Sausage, Kidney beans, Pork Ham and Mixed Omellete. Standar hotel breakfast with pork sausage as the highlight

See u in another post patients, more delish to come :)

Follow my Instagram ARIS100785

Friday, July 05, 2013

Pokatiam

Beberapa minggu yang lalu, gw ke bandung buat refreshing. Iseng aja jalan jalan sehari, pengen adem adem di bandung.. hehe... Uda lamaaaa banget kayanya gw kaga ksana (untuk liburan bukan buat kerja) kangen juga sih sama suasana laid back nya Bandung.

Pas lagi bingung mau makan apa menjelang balik Jakarta, temen gw si Elvina rekomen makan Pokatiam di daera paskal. Keyword: babi --> langsung napsu! Sooo here we goooo

The food:
1. Nasi Goreng Babi


Sepiring besar nasi goreng dengan topping ham babi yang muantep tenannnnnn. Thumbs up for this. Nasi goreng nya chinese style yang dominan asin. Nasinya kering en pecah (ga nempel nempel), rasanya gurih dan asin, just the way i like it. Itu porsi saking gedenya kayanya bisa deh buat makan berdua.

2. Kwetiaw Siram Ayam


This is another yummy dish! Kwetiaw siram ayam adalah spesialisasi nya si Ciwalit, ayam gitu lhoooo. Rasa dari kwetiaw siramnya cenderung manis dengan tone gurih di akhirnya. Porsi tentu saja besar dengan potongan fillet ayam yang cukup banyak. Mantep dah kalo uda ditambain sambel, yummmm :)

3. Mie Ayam Samcan


Yang gw suka dari mie ayam nya adalah rasanya homemade. Feels like mom's cooking! Pake samcan beberapa  potong yang surprisingly quite good, padahal biasanya tempat kaya gini kan samcan nya generik banget. Daging ayam cincangnya juga enak, creamy and meaty kaya toppingnya spaghetti.

I think this place serves warm well cooked home style meal. Recommended!

Rating:7.5/10
Location: Jl. Pasir Kaliki, Bandung