Friday, August 22, 2008

Geylang Lor9 Frog Porridge

This is a new porridge place in Muara Karang. I tried this resto about 3 months ago and I just ate there bout 3 hours ago. The billboard said that it is from Singapore... Is it true? The menu is very limited. They only have 2 kinds of frog dishes to be eaten with porridge or maybe rice but the frog is so damn delicious. The porridge is Rp. 8000 per pot, it serves about 5 small bowls. The Frog with Ginger is Rp. 54.000 (2 frogs).

Porridge + The Ginger Frog --> YUMMYLICIOUS!!!!!!


I tried the chicken wing with terasi, it is also delicious. I forgot the price but it is around Rp. 20.000 for 5 wings.

4 comments:

  1. kapan nih report loe dari Angus House... mengecewakan nih masa culinary adventure nya cuma daerah pluit/mk.. cih... mana range price nya dibawah 100ribu lagi, we want report from famous-resto(s) dong..

    ReplyDelete
  2. Bah gua dah coba, makanannya ga enak, ada bau bau gitu lagi. Staffnya kasar dan lemot. Mending ke Yie Tou ga jauh dari sono, lebih enak.

    ReplyDelete
  3. Asal buat yang tau aja, kalau luh ke sebelah lorongnya itu kodoknya di taroh di atas got gitu, pantes kodoknya bau-bau got.

    ReplyDelete
  4. iya ini beneran ada di singapore,
    itu di jalan geylang 9, 11, gt2 jual bubur kodok.
    kmrn ini gw baru makan kok di geylang 9, semangkok kodok nya 8SGD isinya cuma 2 kodok juga. :p
    sama sih mestinya,

    ReplyDelete