Tuesday, October 21, 2008

Shih Lin Taiwan Street Snacks

Shih lin is a small snack vendor at my new fave spot at Jakarta, Pluit Junction (FYI gw uda ke PJ 5 kali dalam seminggu terakhir....)

The food:
1. XXL Crispy Chicken (Rp. 15.000)
Basically boneless fried chicken + lots of pepper and indomie's spice. CHEAP!!!!! I think it's even cheaper than the ones at campus and it's quite yummy.


2. Mee Sua with Oyster (Rp. 15.000)
A bowl of mee sua and 4 pieces of oyster and chicken. It's like hot and sour soup but not too sour. Yummy....


3. Mushroom and Cheese Egg Crepes (Rp. 15.000)
It's like the combination of spring roll and roti canai....


4. Happy Rice Box (Rp. 18.000)
Rice with 1/2 portion of XXL Crispy chicken and 3 pieces of silk tofu with one thousand year egg on top. I think it's perfect for a quick lunch


A perfect spot to eat when you're broke!!!

Rating 7.3/10
Location: Pluit Junction 2F

2 comments:

  1. OhEmJi! Enaknya...*yum* Sialan gue 4 jam lagi ujian anak! Tolong!

    ReplyDelete
  2. 士林 夜市嗎?
    台灣 人 turun komen nehhh... :D

    1. 雞排
    yup 雞排-nya 士林 memang terkenal jumbo dibanding 雞排 seantero Taipei..
    kalo rasa mah ya, fillet ayam goreng..bumbu di sini ya itu, cuma 黑胡椒 (lada hitam)

    2. itu sopnya pake bawang bombay bukan Bi?
    eat while hot, kalo ga kuahnya lgsg mengental, soalnya pake tepung kanji

    3. ahaaa... 蔥??-?? (lupa kanjinya haha)
    spellingnya "cong cuaping", artinya roti bawang..
    yup..mirip2 roti canai india..
    di kampus gw sih ada yg jual ini, lumayan enak, tapi ya tergantung toppingnya apa dulu...kalo isinya tuna sih enak, kalo cuman slada doang mah ya ga enak hahaha...

    wah harganya mirip yah...
    tapi di indo makannya di mall, kalo di TW sih ya bener2 di night market (夜市) pinggir jalan hehe...

    ReplyDelete